Gerald Ford

Gerald Ford, de 38ste president van de USA is afkomstig uit Grand Rapids. Vandaar dat er een museum ter ere van hem is, waar hij en zijn vrouw ook begraven zijn. In het museum zijn zeer veel zaken te zien uit de tijd dat hij president was en dat waren onze kinderjaren en dus is er veel te zien wat we nog kennen en uiteraard ook veel wat we nog niet wisten. Als je er in de buurt bent zou ik er zeker langsgaan.

Hierna zijn we nog bij een kringloopwinkel geweest. Alhoewel we vanwege het gewicht niets mee konden nemen zijn we er toch binnengegaan. We bezoeken graag kringloopwinkels en rommelmarkten en we wilden wel eens zien wat ze hier verkochten.

Hierna zijn we nog een ijsje gaan eten bij een ijs-drive-in. Ze zeggen wel eens dat alles groter is in de USA en dat was met dit ijs zeker zo. Renée kreeg het niet eens op en softijs met smaakjes had ik ook nog nooit gezien.

’s Avonds nog een wandelingetje gemaakt en gegeten bij een zeer goed eet-café. En morgen, terug naar huis.. Maar na 4 weken is dat misschien ook wel goed.. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *