En weer thuis

Op vrijdagmorgen moesten we toch alweer vroeg weg. Huurauto inleveren, Christan terugvinden die door het gezin waar hij logeerde is teruggebracht, koffer inleveren, die uiteraard weer te zwaar was en langs de controle. We zijn deze dingen intussen wel gewend.

Dan een vlucht van Chicago naar New York (met gratis drankje) en in New York gelijk in het vliegtuig naar Amsterdam. Daar hadden we een compleet entertainment-system voor ons neus waar we konden kiezen uit diverse films en series. Ik vrees dat de mensen om ons heen het niet leuk vonden dat Christan en ik naar Pinguins of Madagascar gingen kijken want het was een erg leuke film en we hebben veel gelachen.

Aangezien onze koffer in New York automatisch van vliegtuig 1 naar vliegtuig 2 ging hadden we grote twijfel of we deze ooit nog terug zouden zien. Maar zowaar, op een gegeven moment rolde hij op de band en konden we onze auto op gaan halen en naar huis.

Het is best vreemd dat je op vrijdagmorgen vertrekt, een halve dag vliegt en dan op zaterdagmorgen aankomt, maar dat komt uiteraard door het tijdsverschil. We hebben niet toegegeven aan een jetlag en zijn een paar uur naar bed gegaan en ’s avonds weer op de normale tijd naar bed. En zo was een fantastische en onvergetelijke vakantie weer ten einde..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *