Bliksembezoek aan Las Vegas

Gisteravond checkte Renée nog even onze vluchtgegevens op internet. Blijkt onze vlucht van Las Vegas naar Chicago verschoven te zijn van 19.00 uur naar 13.00 uur. Dat maakt ons bezoek aan Las Vegas wel wat korter dan we verwacht hadden. Zo wilden we graag gaan kijken bij het Pinball-museum, maar dat lukte niet door de openingstijden.

Ook wilden we graag bij een paar van onze helden van TV langs. We kijken regelmatig naar Counting cars en Ricks restaurations en als we op de tijd letten kon dat precies in deze ene ochtend.

Als eerste langs de Count. Het gedeelte van Las Vegas waar hij zit is gelukkig rustig en we konden er zelfs parkeren dus dat kostte niet zoveel tijd. Bij de Count kun je een bezoek brengen aan zijn showroom. Die staat propvol met mooie auto’s. Van een Lamborghini Countach (wat toch wel 1 van de mooiste auto’s is die ooit gemaakt is) in originele staat tot een smart die met speciale “paintjob” toch wel mooi is. P1010926

En uiteraard maken de hoorns aan de voorkant hem helemaal af.. 🙂

Voor de deur stond overigens de bus van “Horny Mike”, uiteraard ook weer met hoorns en een prachtige paintjob.

P1010938-crop

Toen naar Rick.

Gelukkig was dit niet ver van Count’s Kustoms vandaan dus daar waren we zo. Op de parkeerplaats zat Kowboy, 1 van de medewerkers in de werkplaats en in het programma. Volgens Rick zelf “the grumpiest bastard I’ve ever met“. Nou, dat vonden wij eerlijk gezegd wel meevallen. We hebben een tijdje met hem gepraat en zijn ook met hem op de foto gegaan en dat stelde hij zelfs zelf voor.

USA539k

Binnen is een soort showroom waar je een aantal opgeknapte dingen kunt zien en eventueel kopen. Ook kun je een rondleiding krijgen door de werkplaats maar daar hadden wij helaas geen tijd voor door onze vervroegde vlucht.

Wel hebben we nog een blik geworpen op de bone-yard (dat is waar alle nog niet opgeknapte spullen opgeslagen staan).

P1010946

En hierna snel naar Avis om onze Prius in te leveren. Toch wel raar, je rijd in 2 weken 5000 kilometer langs de mooiste plekken van de USA en dan moet je hem ineens inleveren.

Dan naar het vliegveld. De security daar was uitermate soepel. Schoenen mochten aanblijven, laptops en tablet hoefden niet uit de tassen, zelfs onze zakken hoefden we niet leeg te halen. De vlucht was verder standaard, een drankje en een paar uur wachten en je was er. Dan de shuttle naar het hotel en een belletje naar onze vrienden in Chicago dat we we weer waren. Christan en de zoon van het gezin hadden besloten dat Christan daar nog mooi een paar dagen kon logeren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *