Tijd voor iets nieuws en meer…..

Tijd voor een nieuw weblog op een mooie nieuwe URL. Het oude weblog wordt vanaf vandaag niet meer bijgewerkt en op deze gaan we verder. Hier blijft u dus op de hoogte over de aankoop en wat er verder bij komt kijken en kunt u wellicht ook nog zien wat voor een geweldige (ahum) klussers we zijn..
A.s. vrijdag gaan we nogmaals naar de ING in Nijmegen. En we gaan kijken bij wat waarschijnlijk Christan’s nieuwe school wordt..
We wilden ook nog langs het huis gaan om met de oude bewoonster te gaan praten over enkele dingen die we over wilden nemen, maar ze blijkt er niet te zijn. Dat wordt dus een andere keer. Nouja, dus hebben we wel mooi de tijd om eens in Goch te gaan kijken en op zoek te gaan naar de Aldi, Lidl, Pennymarkt, Plus en Kaufland..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *