Nieuwe douchevloer #2

Zoals Frank al schreef, bleek de douchevloer niet goed geseald. Toen de tegelzetter kwam om de rest van de vloer eruit te halen, moest ook de onderste rij wandtegels verwijderd worden, zodat de hele vloer goed geseald kan worden. Helaas bleek toen dat de wandtegels ook niet goed bevestigd zijn. Ze zijn op gips bevestigd, maar met een lijmsoort die daar niet geschikt voor is. Helaas pindakaas, en dit is het resultaat:
Douchekaal.jpg
Alles moest kaal. Dit betekent echter wel, dat we meer mozaïek kunnen laten plaatsen, dat is dan wel weer een voordeeltje. De achterwand, waar je op bovenstaande foto tegenaan kijkt, wordt nu ook met mozaïek betegeld. De rest wordt wit, zoals in de rest van de badkamer. In de gang staan de tegels al te wachten:
Douchetegels.jpg
En dit is het mozaïek dat we hebben uitgezocht:
Douchemozaiek.jpg
Komende week wordt de douche weer betegeld zodat we hopelijk snel weer kunnen douchen daar!

Update van maandag 29 november!

Afgelopen zaterdag en vandaag is de tegelzetter weer geweest. Hij heeft verschillende lagen aangebracht op de muur. Ten eerste een paar lagen die hem waterdicht maken en een laag om de muur gelijk te maken.
Zaterdag: seal-laag en vlakken:
IMGP4469_resize.jpg
IMGP4471_resize.jpg
Maandag: wederom seal-laag:
IMGP4472.jpg
En morgen komen als het goed is de nieuwe tegeltjes erop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *