Goede service!

Allemaal krijgen we op z’n tijd te maken met uitzonderlijk slechte service van bedrijven.

Maar het kan ook anders, hebben we gemerkt. In augustus 2011 hebben we een GPS gekocht, zo’n ding waarmee je op een paar meter kunt zien waar je bent. We geocachen vaak en dan is zo’n ding onmisbaar. We hadden dus een Garmin Etrex Vista HCX gekocht. Mooi ding, met de mogelijkheid er kaarten in te zetten, een echt kompas en luchtdrukhoogtemeter en uitermate precies. Helaas heeft deze Etrex een rubber rand en dat blijkt ook gelijk het probleem te zijn, deze gaat namelijk bij al die dingen los.

Toen het een paar weken geleden echt niet meer ging heb ik hem maar opgestuurd naar Garmin in Duitsland, we hadden tenslotte garantie. Al snel kwam er bericht terug dat er een pakje onderweg was. Toen de postbode een paar dagen later het pakje afleverde heb ik dit vol spanning opengemaakt, wat zou erin zitten? Wat bleek: Garmin had een gloednieuwe Etrex 30 opgestuurd. Dat is het vergelijkbare nieuwe model met zeer fraaie nieuwe opties en mogelijkheden. Het geocachen gaat daarmee vast nog een stuk beter. Bedankt Garmin, goede service!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *