Werk, werk en nog eens werk deel 2

En zoals al beloofd een deel 2.
Wat ook nog moet gebeuren is een leuke kamer voor Christan. Die willen we boven maken, aangezien de huidige kamer die op de plattegrond gemarkeerd is als “kind” vrij klein is en we een ruime zolder hebben… Die kleine kamer kan dan een mooie logeerkamer worden. Met een dakkapel is dat een hele mooie kamer, die moet er dus in komen. Tevens zit er geen deur in deze kamer en da’s toch ook wel een voorwaarde voor een fijne kinderkamer..
En als we dan toch aan het dak bezig (laten) zijn, dan zijn een paar dakramen ook niet zo gek. 1 in de ruimte voor Christan’s kamer, en 1 of 2 in het dak boven de kamer. Klussen die je niet zelf kunt doen en die we dus moeten laten doen..
Dan krijgen we op de lange termijn ook nog een treinbaan. Christan is treinofiel, papa heeft nog een hele berg treinen en rails, dat daar moet een mooie combinatie uit kunnen groeien. We gaan er van uit dat deze boven in de schuur komt, maar zeker weten doen we dat nog niet. Boven in het huis, voor Christans kamer is natuurlijk ook een optie, als dat daar een beetje lekker past zonder heel de boel op te vullen.
Dan krijgen we nog de tuin.. Die is vrij ruim… En we zijn gek op vogels, fotograferen en bomen. We gaan er dus zeker veel bomen en struiken planten. Dit zorgt hopelijk voor veel vogels in de tuin en een mooie tuin is ook een uitkomst voor modellenfotografie en dergelijke dingen. Daarbij wil Renée graag een moestuin. Aangezien het niet te betalen is om heel die tuin vol te planten zal dat ook met stekken en zaaien van noten en eikels en dergelijke. Zoals jullie zullen begrijpen is dit een lange termijn plan..
En dan hebben we alle plannen wel zo’n beetje gehad, denk ik. En mochten we nog een plan bedenken dan leest u dat vast en zeker weer hier..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *