Bent u ook wel eens wat kwijt?

 

Wij wel..

Van de week een zak uien. Niet belangrijk, maar waarom uien kopen als je nog een halve zak hebt. Maar ja, we hadden uien nodig dus toch maar een nieuwe zak gekocht.. We lopen met die nieuwe zak de voorraadkast in, willen hem neerleggen en wat ligt daar? Inderdaad, u mag niet meer raden.. smile

Al wekenlang ben ik mijn schroefboormachine kwijt. Praktiker (een Duitse bouwmarkt) had deze week een mooie in de aanbieding. Een 12V's Black & Decker met een zooi bits en een aantal boortjes erbij voor een aantrekkelijk bedrag. Aangezien we er vanmorgen toch moesten zijn hebben we er maar gelijk 1 meegenomen. Ik pak 'm uit, schroef 1 schroef in een plank, wil even iets uit de garage pakken en wat ligt daar????? M'n oude inderdaad die ik al 2 maanden kwijt ben. Bonk

Als we nu nog eens wat kwijt zijn koop ik wel gelijk een nieuwe. Dan vind ik het tenminste gelijk terug.. Smile again

Een gedachte over “Bent u ook wel eens wat kwijt?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *