Wat zullen we lekker slapen!

Vandaag kwam er onverwacht een telefoontje dat ons bed klaar was, en of ze het vanmiddag tussen twee en vier even konden brengen. Frank was alleen thuis en wist niet hoe laat ik terug zou zijn – de slaapkamer moest nog leeg en we hadden er nog niet op gerekend dat het bed eerder zou worden geleverd, dus hadden we het geld niet in huis. Hij heeft toch maar ja gezegd, en gelukkig was ik vrij snel daarna thuis, zodat ik naar de flappentapper kon om geld te halen van onze rekeningen en we daarna samen de slaapkamer verder konden ontruimen.

Mijn oude bed, waarin we voorlopig hebben geslapen – en doorheen gezakt zijn – kon nu naar de logeerkamer (het is gerepareerd, dit ter geruststelling van toekomstige logees). En ook konden we nu de indeling van onze eigen slaapkamer meteen in orde maken. Eenmaal leeg is de slaapkamer toch best groot. Hij is 20 vierkante meter.

's Middags kwam er een meneer met een bus, waarin de onderdelen van ons nieuwe bed. Hij sloeg aan het bouwen en binnen vrij korte tijd stond er een pracht van een boxspring in onze slaapkamer!

Nu we allebei een matras hebben die op onze slaapwensen is afgestemd weten we het zeker: dat wordt een heerlijk nachtje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *