Karneval in Goch

Carnaval in Duitsland is ver hetzelfde als in Nederland. Een opvallend verschil is er echter wel. Bij de optochten gooit men grote hoeveelheden snoep en andere voorwerpen in het publiek.

Behalve een plastic tas vol snoep, waren dit de opvallende zaken (met wat snoepjes erbij)

Karneval

Hele bergen met brillenpoetsdoekjes en alcoholverfrissingsdoekjes, kleine flesjes body lotion, ballonnen (nog niet opgeblazen), doekjes voor moeie benen, wespendoek (kennelijk om wespen weg te houden), Avocadomelk (voor het gezicht), pleisters, herbruikbare warmtecompressen, het boek Haushaltstipps für alle Fälle (en zo te zien was het best een duur en zeker dik boek), een potje kattengras, flesje bath und showergel, bruiningscreme, de DVD independence day, schriften, glow in the dark sterren en manen, sinaasappels, mandarijnen, appels, een miniatuur Coca Cola vrachtwagen, glijmiddel & sponzen. Ik zag ook nog maandverband uitgedeeld worden trouwens..

Voorlopig heeft Christan in ieder geval genoeg te snoepen.. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *