De lente lijkt begonnen…

…als je tenminste het weer van de afgelopen weken ziet. En de tuin ontwaakt ook weer helemaal. De sneeuwklokjes kwamen werkelijk overal op en zijn intussen alweer weg. Overal staan er narcissen. De pruimenbomen (en allerlei andere bomen ook) zitten vol prachtige bloesem.

Bloesem

Daarbij begint ook het gras weer te groeien. Dus hebben we de grasmaaier maar eens weggebracht voor een onderhoudsbeurt. En wat vonden we bij dat adres: een aanhanger voor de grasmaaier. Erg makkelijk om dingen als takken enzo uit de tuin te halen en dingen als bomen die geplant moeten worden de tuin in te brengen. En wellicht van de zomer ook wel voor de tuinmeubelen..

Aanhanger

Overigens heb ik onlangs zaad gevonden in een Hibiscus. Dat maar eens in potjes gestopt en dat werkt wonderlijk goed. Ik had verwacht dat niet alles het zou doen. Intussen zijn er 30 hibiscussen opgekomen. En ook nog 4 dennetjes en 2 sequoas.

Hibiscus

Een gedachte over “De lente lijkt begonnen…”

 1. Goedemiddag samen, hoe gaat het daar ??
  Al in lentesferen ??
  Wij vieren hier Pasen in de sneeuw !
  Ach, het is weer eens iets anders hè.
  Alles goed verder ??
  Groetjes, Julian & Lieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *