Dakkapel-nieuws…

En de bouw van de dakkapellen is begonnen. Het zit al gelijk een klein beetje tegen omdat het regent. Dus hebben ze vandaag alleen wat binnenwerk gedaan, als het morgen droog is gaat het dak open. De dakkapellen komen vrij dicht tegen de zijmuur aan te zitten. Ze moeten een zekere afstand tot de door de kamer lopende schoorsteen houden en ze willen niet meer dan 1 dakbalk doorzagen om de stevigheid van het dak niet aan te tasten.

De timmerman is druk aan het werk..

Er wordt hard gewerkt

De voorbereiding is klaar. Het volgende wordt het gat in het dak maken.

Resultaat

6 gedachtes over “Dakkapel-nieuws…”

  1. Bij toeval kom ik op jullie site terecht….Op zoek naar een Grundschule in Goch….Wat dapper dat jullie die stap gewaagd hebben. Mag ik jullie vragen om adresgegevens van de Grundschule in Goch? Ik ben nl. lerares in Nederland en wil voor onderzoek graag meelopen op een Duitse basisschool.

  2. Ja sorry, ik loop schandalig achter.. Ik heb vandaag de foto’s op dit blog gezet.. Dan hoef je tenminste niet meer elders te kijken.. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *