Eindelijk een beroemdheid ontmoet

Die Ludolfs zijn in Nederland nog relatief onbekend, hier in Duitsland zijn ze echte beroemdheden. Ze hebben een autosloperij in het  landelijk gelegen Dernbach. In april 2007 hield de autosloperij een open dag, waarbij tussen de 15.000 en 20.000 bezoekers kwamen en er een file op de nabijgelegen snelweg A3 ontstond. De TV-serie bestaat intussen uit 76 delen, waarvan er in Nederland nu 21 uitgezonden zijn via Discovery Channel.

Op doorreis kwamen we “toevallig” over de A3 en langs Dernbach. Aangezien we al 2 uur onderweg waren en je dan een kwartier moet rusten, besloten we er eens te gaan kijken. Het was Hemelvaartsdag en dan is het bedrijf vanzelfsprekend dicht. Maar, de jongste van de 4 broers had kennelijk niets beters te doen en vermaakte de bezoekers die op deze mooie zonnige dag eens kwamen kijken.. Vooral de vaders, aangezien hemelvaartsdag in Duitsland vaderdag is. Aardige man.Hij praat je de oren van het hoofd, hij signeert alles wat je ‘m voorhoudt (en houd je hem niets voor dan heeft hij ook nog kaarten die hij voor je kan signeren) en laat ook graag de auto’s zien die voor de deur staan en die in de serie voorkomen. En hij gaat erg graag met je op de foto. En die kans lieten we ons natuurlijk niet ontgaan.. 🙂

Die Ludolfs

Die Ludolfs

Overigens,

Auto

de linkerauto staat sinds enige tijd hier in de kast.

En achterop deze foto staat deze tekst:

Kaart

Meer foto’s als u hieronder klikt…

 

We zijn er vorig jaar trouwens ook geweest.. Toen hebben we deze foto’s gemaakt.

 

3 gedachtes over “Eindelijk een beroemdheid ontmoet”

 1. Hallo.
  Ik ben een grote fan van de Ludofs.
  En zoek hun email adres om een mailtje te kunnen sturen.Kan iemand mij die geven.
  Bij voorbaat mijn Vriendelijke Dank.
  JR Bausfield.

 2. goedendag ludolfs gekken zeg ik maar ik ben onlangs in dernbach in de mittelstrasse geweest maar ik kon ze niet vinden jij bent er wel geweest heb jij voor mij het adres waar de sloperij staat als je dit door wilt mailen hartelijke dank
  dus op naar de ludolfs
  vgr martien

 3. Hallo Martien,
  Kan het zijn dat je in Dernbach met postcode 56428 bent geweest? Daar is ook een mittelstrasse maar daar vind je de sloperij niet. Deze staat in Dernbach met postcode 56307. Beide Dernbach’s liggen zo’n 20 km van elkaar vandaan dus een vergissing is zo gemaakt.
  Het is ook reuze simpel te vinden. Als je het dorp inrijd vanaf de snelweg dan is de 2e of 3e straat aan de linkerkant de Mittelstrasse. Deze rijd je in en dan ligt het na +/- 100 meter aan de linkerkant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *