Friseursalon

We gaan wel eens wat te eten halen bij de plaatselijke pizza/döner-zaak Pronto! Zo ook gisteravond. De eigenaar van de  zaak had de vorige keer al eens aan Renée gevraagd of ze het gerecht Kapsalon kende, want er kwamen regelmatig mensen in de zaak die erom vroegen. Ze hadden toen al op een papiertje geschreven wat er allemaal in hoort te zitten, maar aangezien Renée er nog nooit 1 had gegeten wist ze dat ook niet precies. Gelukkig hadden we deze keer mijn goede vriend Jeroen bij.. En die wist het wel precies. En dus werd er verteld wat erin moest en hoe ze het moesten maken en werd er ter plekke een Friseursalon kapsalon klaargemaakt. Mocht de kapsalon een succes worden in Duitsland, dan weet u nu wiens schuld dat is.. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *