Naar de tandarts

Ik heb een tijdje geleden al eens een blogje geschreven over hoe de ziektekostenverzekering geregeld is voor mensen die in Duitsland wonen en in Nederland werken. Het einde van het jaar is altijd een mooi moment om eens te kijken wat we allemaal verzekerd hebben en wat we daarvan gebruiken. En 1 ding was onze tandartsverzekering. Die hebben we (in Nederland) bijverzekerd maar we zijn er al in geen jaren meer geweest en feitelijk kost dat dus alleen maar geld. En toen vroeg ik me ineens af: hoe is dat eigenlijk in Duitsland geregeld?? Wat blijkt, die zit in Duitsland gewoon in het normale pakket. We hebben dus jarenlang een extra tandartsverzekering gehad, terwijl we hier gewoon naar de tandarts kunnen..

Die hebben we dus maar opgezegd en zijn op zoek gegaan naar een goede tandarts. Nouja, die zijn er hier gelukkig genoeg en wat makkelijk is, we hebben zelfs een Nederlandse tandarts gevonden wat wel zo makkelijk is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *