Maandag, winkeldag..

We hadden al vernomen dat je in de USA heel erg goedkoop mobiel kunt bellen. En dat blijkt te kloppen. We zijn nu de blije bezitters van 2 shiny and brand new mobiele telefoons met camera voor wel 5 dollar per stuk. Leuke dingetjes trouwens, van die kleine klaptelefoontjes met kleurenscherm. Nog even 10 dollar beltegoed erop en voor zo’n 15 euro kunnen we elkaar bellen. Ik weet overigens niet of de telefooncompany die die dingen verkoopt er blij mee is aangezien ik me niet kan bedenken dat ze er iets op verdienen. Maar dat is hun probleem.

We verblijven trouwens in de plaats Arlington Heights. En we hebben vandaag wat afgereden. We wilden graag wat winkels zien en dus zijn we in onze Prius gestapt en na 10 minuten proberen liep hij nog ook. Maar daarover morgen meer. We zijn bij Walmart geweest. De douane heeft onze koffer gesloopt en dus hadden we een nieuwe nodig en aangezien Walmart alles heeft, hebben ze ook koffers. Ze hadden trouwens ook overdreven grote potten met Cheese balls.. 2906-143309

En authentic German Sauerkraut.

 

2906-133819

..en toen ik dit Duitse importwater zag staan voelde ik me natuurlijk helemaal thuis..

0307-220306

Ze zeggen altijd dat alles in Amerika groter is, maar dat blijkt dus niet zo te zijn. De douane heeft onze koffer die een dag kwijt is geweest ook nog eens stuk gemaakt. Nou noemden wij die koffer “de hutkoffer” en het kostte moeite om er 1 te vinden die even groot was, maar gelukkig is dat gelukt anders konden we al onze zooi niet meenemen.

De greatest discovery was wel dat we ons bij 1 winkel echt helemaal thuisvoelden:

 

2906-135107

De Aldi zit tegenwoordig ook in de USA. En het is verbazingwekkend maar het lijkt er precies op de Duitse en Nederlandse Aldi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *