Stukje inrichting…

Enige tijd geleden kwamen we bij een winkel waar we regelmatig gaan kijken, Jolina in Amstelveen. Het is een winkel die jukeboxen, 50’s meubilair, Coca Cola dingen, uithangborden en allerlei andere dingen bedoeld voor de jukebox-generatie verkoopt. We kijken er regelmatig rond, gewoon omdat ze zoveel leuke dingen hebben staan en hangen. En daar kwamen we een werkelijk erg mooie jukebox tegen waarvan het geluid ook nog eens erg goed klonk (het probleem van veel jukeboxen is dat ze alleen goed klinken als ze erg hard staan).
Dit was in de tijd dat er nog een andere koper voor ons was die nog even moest afhaken.. Hij leek ons erg leuk voor in de keuken, en dus hebben we de verkoper beloofd dat we ‘m zouden komen kopen als we ons nieuwe huis zouden kopen.
Vanzelfsprekend maakt belofte schuld en dus zijn we onlangs weer bij Jolina langs geweest. En hij is voor ons gereserveerd. We hebben een aanbetaling gedaan en we kunnen hem ophalen als we de sleutel van het huis hebben.
Het is een Rock-Ola 480 Techno uit 1980.

2 gedachtes over “Stukje inrichting…”

  1. Hij speelt toch wel allemaal van die lekkere 80ties nummers hè.
    Groetjes, Lieke (die zich nu al op een dansje in de keuken verheugd..)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *