Wederom een kink in de kabel minder…

Tot nu toe was een van de weinige onzekere factoren de baan van Renée. Ze werkt momenteel in Haarlem en zou moeten gaan werken bij een kantoor van dezelfde werkgever in de buurt van ons nieuwe huis. Vandaag is ze op gesprek geweest in Arnhem en ze is vanmiddag al gebeld dat ze haar bijzonder graag willen hebben. En aangezien ze morgen gebeld wordt over het al dan niet doorgaan van een baan bij een ander kantoor in Arnhem is de kans aanwezig dat ze nog kan kiezen ook. De laatste hobbel is dus zo'n beetje genomen.

Intussen de laatste voorbereidingen aan het treffen voor het afreizen naar Duitsland, morgen hebben we de Besenreincontrole (de controle of alles er nog is en het huis bezemschoon is) en dan krijgen we ook gelijk de sleutel.

3 gedachtes over “Wederom een kink in de kabel minder…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *