Wederom een blik in de tuin

Vandaag moesten we bij de Duitse notaris zijn.. Dus een mooie kans om nog even bij het huis te kijken. Helaas werden we overvallen door een onweersbui, maar we hebben toch nog wat kersen kunnen eten en een paar foto's kunnen maken.

Blik vanaf de achterkant van de wei richting het huis. Rechts de zandkuil. 

 De tuin

 een boom welke we nog niet thuis kunnen brengen…  Dit blijkt een tamme kastanje te zijn

De tuin

 De kersen smaakten goed..

Kersen

 Deze vrucht konden we ook nog niet helemaal plaatsen…   Mirabellen, oftewel een zoete pruimensoort..

 Onbekend

Leuk nieuws is dat de vorige eigenaresse al aardig aan het uitruimen is. Kennelijk maakt ze nu nachten van maximaal een uur of 3 om alles weg te krijgen voor woensdag (waarom ze dan niet een maand eerder begonnen is is me een raadsel) de rest van de tijd brengt ze door met vrachtwagens vullen en ook dingen weggooien. En daarbij heeft ze nog de hulp van een aantal mensen..

Ook leuk dat we elke keer weer nieuwe dingen ontdekken in onze tuin. Hoe vaak we er ook komen, elke keer zien we weer nieuwe dingen. Er hangen nu erg veel kersen en morellen (oftewel krieken, voor de zuiderlingen). De rest van het fruit moet allemaal nog wat groeien en rijpen, alhoewel de bessen ook al beginnen te rijpen. Grappig, eerst dachten we dat ze alleen maar aan de achterkant van het huis groeien, maar vandaag ontdekten we ook een paar bessenstruiken aan de voorkant van het huis. Daar is ook nog een stukje met wat struiken en bomen, en achter de struiken stonden o.a. bessenstruiken..

3 gedachtes over “Wederom een blik in de tuin”

  1. Hoe is het met de hoosbuien afgelopen afgelopen nacht; ik hoorde vanmorgen op het nieuws niet al te beste berichten over jullie regio?
    Groeten,
    Bert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *