Druk bezig in de schuur

Zoals misschien bekend wordt 1 deel van de schuur geluidsstudio annex fotostudio annex flipperkast/speelautomaatruimte. Intussen ben ik er druk aan bezig. De vloer heb ik een tijdje geleden, samen met iemand anders, al gelijk gemaakt (zaten hoge en lage gedeelten in met een hoogteverschil van zo'n 20 cm). Nu is het tijd voor de muren, de vloer en het plafond. En aangezien een en ander ook nog betaalbaar moet blijven was het wat zoeken naar de juiste materialen. Welnu, de muren worden bekleed met spaanplaat wat later een leuk verfje krijgt. Op de vloer komen tapijttegels (2e hands en gelukkig goedkoop). En aan het plafond komt net zoiets als er in de rest van het huis al hangt. Voor wat betreft de electra houd ik al rekening met de functies die de ruimte gaat krijgen. Vandaar bijvoorbeeld stopcontacten bovenaan de muren (voor hangende verlichting en evt. rookmachines enzo) die schakelbaar worden vanaf 1 plek.

Hier ben ik al een klein stukje gevorderd. Intussen ben ik de hoek al om.. 🙂

Muur

Hierbij wordt, zoals te zien is, ook de complete electra vernieuwd. En da's nodig ook (zie het bericht van 22 november.. )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *