Christan en het Goede Doel

7 februari trad het Goede Doel op in Hengelo. En wij hadden kaarten voor de eerste rij (vreemd theater trouwens, kaarten voor de 1e rij zijn het goedkoopst en niemand wil ze kennelijk hebben want we zaten er samen met nog 2 andere mensen). Nu is Christan behoorlijk goed in teksten van het Goede Doel, de meeste kan hij foutloos meezingen. Dat heeft Henk Westbroek kennelijk ook opgemerkt want bij 1 van de laatste nummers moest Christan op het toneel komen om "Sinterklaas, wie kent hem niet" mee te zingen. En wat het Goede Doel alleen niet lukte, een daverend applaus tijdens (en dus niet na) een nummer, lukte Christan wel! Grin

Wel balen dat we geen camera bij hadden, Dat zul je altijd zien, altijd heb je een camera bij en als je zoon dan ineens voor 800 mensen staat op te treden samen met het Goede Doel niet. Gelukkig hebben we intussen wel een paar korte stukjes film gehad van iemand die daar ook in de zaal zat. (het aanklikken van de linkjes opent een apart venster met youtube)

De aankondiging

Refrein

Het einde

Gerrit, bedankt voor het opsturen van de filmpjes!!!!

En Henk, mocht je dit lezen, op 28 maart zijn we erbij in Lochem.. Grin

5 gedachtes over “Christan en het Goede Doel”

  1. Wat ontzettend leuk ! en zo zie je maar hoe leuk onze muziek ook voor deze leeftijd kan zijn !
    Een uniek stukje !
    Groetjes Stout

  2. Wat onwijs gaaf dat jullie toch de filmpjes ervan hebben gekregen. Dat unieke moment vergeet Christan nooit meer en jullie ook niet 🙂
    Leuk dat ie er dan ook de filmpjes bij heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *