Christan en het Goede Doel 2

Afgelopen zaterdag hadden we weer kaartjes, nu voor de show “Wat is waar” van Henk Westbroek in Lochem. We gingen vantevoren eten bij een Chinees in de buurt van het theater. Driemaal raden wie daar binnenkwam: Henk met zijn crew. Na het eten zijn we naar hem toegegaan en toen zei hij al dat hij weer Sinterklaas ging zingen en dat Christan weer mee mocht doen. En inderdaad, bij de laatste toegift mocht hij weer het podium op  Deze keer hadden we wel een camera bij ons en heeft Renée vrijwel het hele nummer gefilmd  Na afloop heeft Christan nog handtekeningen gekregen en complimentjes van Henk en zijn muzikanten

En gelukkig waren we niet de enige met een camera, waardoor we ook nog enige mooie foto’s hebben (met dank aan Susan Span). Het blijkt vrij lastig om Henk goed op de foto te krijgen aangezien hij nooit stil staat. Henk is dus meestal bewogen. Maar goed, het gaat ook niet om Henk.. 🙂

Henk vertelt wat er gaat gebeuren

Goede Doel

Eerst houdt Henk de microfoon nog voor Christans mond

Goede Doel

Goede Doel

Maar dan krijgt hij ‘m in z’n handen geduwd… De gitarist heet Joost Vergoossen, ook lid van het Goede Doel en een zeer begaafd gitarist.

Goede Doel

En dan nog vrijwel het hele optreden via Youtube..

Filmpje 1

Filmpje 2

3 gedachtes over “Christan en het Goede Doel 2”

  1. Whahahaaaa!!! Christan, supergaaf!!
    Heel stoer van je om zomaar op zo’n groot toneel te gaan staan en dan nog goed zingen ook.
    Wat ontzettend leuk om dit te zien.
    Cool!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *