Op naar Dallas

Zoals ik gisteren al vertelde, we moeten vroeg op. Om Half 4 ging de wekker, snel douchen, aankleden en onze huurprius inleveren. Dan op weg naar de vertrekhal waar we de koffer in willen leveren en: te zwaar. Dan maar wat spullen over in de handbagage en het gewicht is goed. Dat maakt dan ook lekker veel uit, want dat gewicht gaat toch echt mee in hetzelfde vliegtuig.

Deze keer vliegen we met American Airlines, veel verschil met United maakt het niet. Redelijk veel zitplek in vergelijking met low-budget airlines in Europa en een gratis drankje. Na de landing kwam onze koffer zowaar bijna als eerste. Deze keer waren ze ‘m dus niet vergeten. Toen op naar Avis voor onze huurauto. We kregen als keuzes een of andere Nissan of een VW Beetle met 2 deuren of met kleine bijbetaling een …. Prius. Doe die dus maar.

Aangezien we veel te vroeg waren maar wat gaan eten bij de Steak ’n Shake.. Een hamburgertent die zowaar goede spullen maakt en nog goedkoop is ook. Hierna aangemeld bij het hotel en daar wat gezwommen in het kleine buitenzwembad. Het is in Dallas behoorlijk warmer dan in Chicago. Aangezien we behoorlijk moe zijn nog maar een keer gaan eten bij de Steak ’n shake en op tijd naar bed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *