Zaterdag, 4th of july

De laatste dag bij ons gastgezin. Morgen vliegen we naar Dallas maar daarover later meer.

We hebben het rustig aan gedaan en de tijd genomen om een en ander in te pakken. En het was de 4th of july oftewel independence day en dat is DE nationale feestdag in de USA. Veel families gaan dan picknicken of BBQ’en of naar een parade. Helaas stelt de parade in de plaats waar wij waren niet veel voor, dus daar zijn we niet naartoe geweest. We zijn wel naar een bijzonder indrukwekkend vuurwerk wezen kijken.

 

0407-213450

 

0407-213829

De kwaliteit van de foto’s is niet geweldig, maar ze zijn dan ook gemaakt met die telefoons van 5 dollar. We hebben ook nog op de finale gewacht, maar dat duurde wel heel erg lang en dus zijn we op een gegeven moment maar gegaan.

firework

Een brand in een vuurwerktruck lijkt me overigens best spannend.. En toen hebben we nog een spelletje Apples to apples gespeeld. Je hebt rode en groene kaartjes. Elke speler krijgt 5 rode kaarten en daarop staan personen en voorwerpen. Op de groene kaarten staan eigenschappen van voorwerpen en gebeurtenissen. Er wordt elke keer 1 groene kaart op tafel gelegd en de bedoeling is dan dat elke speler er 1 passende kaart omgekeerd bij legt. “The Judge” moet dan de meest passende of leuke rode kaart bij de groene kaart zoeken. Het klinkt wellicht stom, maar het kan enorm leuk zijn.

 

En toen redelijk op tijd naar bed, want morgenochtend moeten we om half 4 opstaan om naar Dallas te vliegen. En uiteraard alvast afscheid nemen van Mary, Dan en Theo, het gezin waar we een week te gast zijn geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *