Downtown Dallas!

Ik schreef wel dat ons hotel in Dallas was, maar eigenlijk staat het in Arlington, een voorstad van Dallas. Vanmorgen zijn we met de trein naar Dallas gegaan, dat is tenslotte makkelijker dan met de auto en het kost nog niet veel ook. 1 van de redenen om naar Dallas te gaan was een bezoek aan Dealey Plaza, de plek waar Lee Harvey Oswald met 2 schoten John F Kennedy dodelijk trof.

Het gebouw van waaruit LHO schoot, vanuit het raam wat je hier net naast die bomen ziet, 2e rij ramen en dan het meest rechtse raam.

 

P1010842_resize

De weg waar JFK reed..

P1010840_resize

En de plek waar de kogel hem in z’n hoofd trof.. (bij het kruisje)

P1010841_resize

En gek genoeg, het is zo’n historische plek dat dit behoorlijk indruk op me heeft gemaakt.

Na wat gedronken te hebben zijn we op de M-Line gestapt.

USA162k

Dat is een trammetje wat langs de leuke plekken van Dallas rijd en waar je gratis op kunt stappen. Het was zo leuk dat we een volledig rondje hebben gemaakt.

En in een moderne tram hebben we ook nog gezeten..
En in een moderne tram hebben we ook nog gezeten..

 

’s Avonds waren we aan het zoeken naar een plek om te eten. Toen kwamen we terecht bij de Golden Correl. Een all-you-can-eat-restaurant waar je dus voor 1 bedrag zoveel kunt eten als je wilt. En als je 1 drankje koopt kun je je glas zo vaak als je wilt hervullen.. En ze hebben er werkelijk van alles. Van alles om een salade te maken, allerlei soorten vlees en groente, aardappels in allerlei vormen, pizza, pasta, allerlei toetjes, taart, ijs, suikerspinnen en nu vergeet ik nog een heleboel. Uiteraard is het geen “haute cuisine” maar je kunt er voor weinig geld goed eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *