Op naar Lawton

Lawton was voor ons een tussenstop op weg naar Amarillo, waar we route 66 een eindje willen gaan volgen.  Maar toch is het wel vermeldenswaardig. Het regende namelijk al toen we vertrokken vanuit Dallas. En het bleef maar regenen. Op sommige plekken regende het zo hard dat het zicht gewoon slecht was en we rustig moesten rijden, ook al reden we op een snelweg. Toen we aankwamen in Lawton bleef het maar gieten. We zaten daar in een motel dus konden we de auto gelukkig dicht bij onze kamer parkeren waardoor we alles droog in onze kamer konden zetten. Intussen liep er een snelstromende rivier over de parkeerplaats.

Toen we naar het motel reden zagen we vlakbij …. een Golden Correl. Dus dat was makkelijk, we hadden al een plek om te eten. En dat beviel op zich weer prima. Alhoewel het maar een klein eindje was hebben we toch de auto genomen, aangezien het stukje van de parkeerplaats naar de deur al genoeg was om doorweekt te raken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *