Even naar Colorado

Schreef ik eergisteren over een niet al te geweldig ontbijt? Dat van de Rodeway Inn in Espanola was nog geweldiger. Er waren nog wat witte boterhammen en pakjes pindakaas. En als bestek plastic lepels. En als klap op de vuurpijl 1 muffin voor ons drieën. Het was een goedkoop hotel, en je krijgt waarvoor je betaald, maar dit was wel erg triest.

Maar goed, na dit karige ontbijt op stap. Verder naar het noorden, we hebben een hotel besproken in Farmington, wat nog net in New Mexico ligt. De omgeving is werkelijk zeer fraai. Zo komen we langs de Abiquiu dam, langs diverse indianenreservaten en landschap wat ook erg doet lijken op westerns. We slapen bij een hotel in Farmington, rijden nog even naar boven en komen in Colorado uit. Daar hebben we even rondgekeken en zijn toen weer afgezakt via een zelfde soort landschap via de plaats Gallup wat nog net in New Mexico ligt naar Holbrook in Arizona. Dit ligt langs route 66 en het is weer zo’n typische route 66-plaats, Veel opvallende licht- en andere reclames, aardig wat leegstaande en dichtgetimmerde gebouwen en eigenlijk ook typisch Amerikaans zoals je het kent van televisie. Morgen gaan we weer verder langs route 66. We hebben intussen op een website een goede route gevonden met alle highlights, dus dat maakt het zoeken ook wat makkelijker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *