Tijd voor wat nieuws

Sinds het begin van dit weblog maakten we gebruik van Movable Type, een programma voor het maken van weblogs. Toen we een paar weken geleden overgingen van onze oude server naar een gloednieuwe was het mooi moment om eens kritisch te kijken naar de software die we gebruiken. Vandaar dat ik getest heb met WordPress, een pakket waarmee je niet alleen weblogs kunt maken, maar waarmee je ook complete websites kunt bouwen. Het testen is zo goed bevallen dat we dus helemaal over zijn gegaan op WordPress met dit weblog. Het ziet er misschien iets anders uit, maar het werkt zeker zo goed als het oude en misschien gaan we nog wel meer leuke mogelijkheden gebruiken. Zo heb ik een formulier op de site gezet waarmee je ons kunt mailen..

Het is best handig dat je nu de berichten uit een bepaald jaar op kunt vragen. Wil je bijvoorbeeld alle berichten uit 2007 zien, dan tik je gewoon http://www.onze-bauernhof.nl/2007 in en je krijgt ze. Wil je alle berichten zien uit augustus 2007 dan tik je http://www.onze-bauernhof.nl/2007/08 en je krijgt ze. Je kunt er zelfs nog een dag achter zetten, maar dat is met de berichtenstroom die wij op ons weblog zetten niet zo nuttig, denk ik.. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *