Babbelen met de buren

Vandaag hebben we een uurtje met de buren gepraat. Hun waterafvoer is vorig jaar vervangen en ze waren erg tevreden over dat bedrijf. Die gaan wij dus ook maar eens bellen…

Verder hebben we gevraagd naar een plek waar puin ligt in ons weiland. Kennelijk heeft daar een schuur gestaan. En de betonplaat die aan de rand van de dennenaanplant ligt is kennelijk een garage geweest. Verder vertelden ze dat er vroeger een ander woonhuis heeft gestaan aan de andere kant van de schuur. Kennelijk stond dat huis er al en is begin jaren 60 de schuur ertegenaan gebouwd. In 1963 zijn ze begonnen aan het huis waar wij nu in wonen en daarna is dat oude huis afgebroken. Dat verklaart gelijk waarom er daar een stuk puin in de grond zit. Ze zouden nog kijken of ze wellicht nog foto's hadden waar dat oude huis opstaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *