De kast staat

De kast is af.. Via de link hieronder ziet u de foto’s van de opbouw. Dat ging trouwens reuzesnel. Dat Lundia-systeem is dan ook verschrikkelijk handig. Als je weet hoe het werkt kun je het prima zelf.

Het onderste deel – met kastjes – wordt in elkaar gezet

Vervolgens komt de opbouw aan de beurt

De opbouw moet om de kachel heen worden geplaatst, zodat de kast niet schroeit

Dat gaat zo

En voilà: kast om kachel heen

Frank installeert de TV; één van de vitrinedeurtjes zit ook al op zijn plek, evenals de onderdeurtjes

De complete kast

Kast11 Kast10

Het is wat slecht te zien, maar er zitten zelfs glasdeurtjes in.

Nu nog vullen met boeken. En dan maar hopen dat ie niet te klein is

 

10 gedachtes over “De kast staat”

 1. zit ik op mijn computer een beetje te zoeken,zie ik ineens een prachtige lundiakast voorbij komen.door even te scrollen,zie ik mezelf door het beeld schuiven,stuur me even een foto van de gevulde kast.
  groeten:gerrie scheerder(monteur lundia)

 2. Grusz Gott,ik wil even laten weten dat jullie kast op de site van Lundia staat.
  Ik zou het leuk vinden dat jullie ook een foto willen maken van een ingerichte kast ,zodat wij die ook kunnen laten zien.
  bvd. Groetjes gerrie Scheerder,

 3. Grusz Gott,ik wil even laten weten dat jullie kast op de site van Lundia staat.
  Ik zou het leuk vinden dat jullie ook een foto willen maken van een ingerichte kast ,zodat wij die ook kunnen laten zien.
  bvd. Groetjes gerrie Scheerder,

 4. Hallo Frank en Renée,
  Op de 4e foto wordt het korte zijstuk boven de kachel opgehangen. Mijn vraag is hoe dat zijstuk – zonder dat het aan de voorzijde enige steun (van de vloer of achterwand heeft – blijft hangen? Met welke bevestigingsmethode (beugel, uit de lundia-winkel of zelf bedacht?) hebben jullie dat opgehangen? Ik vraag dat voor iemand die mij gisteren diezelfde vraag stelde. Toevallig zie ik nu jullie foto, vandaar.
  Mvg, Martin
  P.S. google ook eens op “tweedehands lundia apeldoorn” mocht je iets willen bijbouwen in de toekomst wanneer de kast al verkleurd is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *