En we gaan maar door…

…met klussen.

 

Intussen hebben we internet en telefoon in ons stulpje. Een paar weken te laat, maar het is er wel. Zo kunnen we tenminste een beetje contact houden met de buitenwereld.

Intussen is het maaiwerk aardig voltooid en de hoeken waar brandnetels stonden zijn ook gemaaid waardoor we daar ook eens kunnen komen. En het gras groeit alweer lekker. Wel kunnen we nu overal komen doordat de meeste brandnetels ook weg zijn. Van ruim een kilo rode bessen intussen (5 potten) heerlijke jam gemaakt.. Eigen maaksel is toch stukken beter dan dat spul uit de winkel. Er hangen nu ook bijna overal lampen. Heerlijk, je zet een schakelaar om en er gaat licht aan. De uitstortgootsteen voor in de wasruimte hangt intussen ook. En er is daar ook een begin gemaakt met de aanleg van een kattenluik. Dwars door een spouwmuur heen.

Ook wel prettig, we hebben een bed gekocht. Een boxspring met 2 verschillende matrassen, een zachte voor Renée en een stevigere voor mij. We hebben ook een houten speelhuisje voor Christan gekocht. Intussen zit dat al in elkaar ook. En een douchecabine voor in de 2e douche. En nieuwe wc-brillen en wc-rol-houders. En een deurbel met nieuwe knop, zodat de kitcherige namaak-gouden-knop met tingeltangel-bel vervangen is door een leuke witte knop met ding-dong-deurbel.

Er is ook al een heleboel hek verwijderd. Onze tuin was tot nu toe een mekka voor hekkenliefhebbers. Veel tussenliggende hekken zijn nu verwijderd zodat het wat meer 1 tuin wordt. (een deel van) De palen zijn intussen hergebruikt voor de afrastering van onze tuin en een deel van het gaas gaat gebruikt worden voor de aanbouw van de kattenren. Ik ben vast nog een heleboel vergeten. De afgelopen tijd hebben we vooral kleine dingen gedaan omdat we voor de grotere dingen afhankelijk zijn van anderen. En dan kan het wel eens wat langer duren..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *