Ja hoor, hij is er…

In de tijd dat we zaten te wachten of de eerste geinteresseerden al dan niet af zouden haken zijn we bij een bedrijf geweest wat jukeboxen, Neons, 50's en 60's meubels, benzinepompen, coca cola spullen en nog veel meer nostalgische voorwerpen verkoopt (Jolina in Amstelveen). Voor wie het niet weet, ik had al 1 jukebox, 2 gokkasten en 3 flipperkasten en Rewimo heeft ook 1 gokkast. Daar zagen we een jukebox staan, die we prachtig zouden vinden voor in de keuken. We hebben toen beloofd dat als de koop van het huis door zou gaan, we hem zouden komen kopen.

Aldus gedaan. Op 10 februari hebben we hem gekocht, hebben we ook een aanbetaling gedaan en hebben we afgesproken dat we 'm in juni of juli zouden komen ophalen. En dat heb ik vandaag gedaan! Hij staat hier nu te spelen..

Rock Ola

Het is een Rock-ola 480 Techno uit 1980.

2 gedachtes over “Ja hoor, hij is er…”

  1. WAUW~IE! Super zeg! Ik kreeg vandaag de verhuisbericht-mail en ben natuurlijk meteen gaan kijken op deze weblog! Wat een stap! Hartstikke goed!
    Veel liefs en alle goeds,
    Maria

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *