Zo af en toe heeft het toch ook nadelen…

.. om in het buitenland te wonen.

Zo willen wij graag een computer met een Nederlandstalig besturingssysteem en een Nederlands toetsenbord is dan ook wel handig. Tenslotte is de layout van een Duits toetsenbord nogal anders, zelfs sommige letters zitten op een andere plek. En dus Medion in Nederland maar eens gebeld.. “Hallo, kunnen we bij jullie een PC bestellen en die in Duitsland laten bezorgen?”. Antwoord: “nee, dat gaat niet.” En dus die PC maar bij bekenden in Nederland laten bezorgen en daar af gaan halen.

dpd

Medion verstuurt ze dus inderdaad vanuit Duitsland, om ze dan door DPD naar Nederland te laten brengen, waar wij hem weer ophalen en hem dan weer naar Duitsland brengen. Dat had efficiënter gekund.. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *